Uw administratiekantoor heeft klanten met personeel en u wil of kan zelf geen salarisadministratie verzorgen. Ook dan kan Salenzo u van dienst zijn!

Waarom zou u kiezen voor Salenzo?

  • U bepaalt of u als tussenpersoon tussen uw klant en Salenzo wilt staan en dus of u zelf of uw klant de gegevens aangeleverd krijgt. Ook bepaalt u of het voor uw klant zichtbaar is dat de loonadministratie door een ander kantoor wordt verzorgd dan uw eigen kantoor.
  • U of uw klant communiceert continue met één en dezelfde persoon, dus u of uw klant wordt rechtstreeks geholpen en niet van het spreekwoordelijke kastje naar de muur gestuurd. Mocht u nu denken: “Maar, hoe zit dat dan als die persoon bijvoorbeeld langdurig ziek is?” Ook daar is aan gedacht, want Salenzo heeft een samenwerkingsverband met een collega-administratiekantoor en nauwe contacten met meerdere administratiekantoren in de regio.
  • U of uw klant ontvangt een herinnering voor zaken die het personeel aangaan, zoals de afloopdatum van een tijdelijke arbeidsovereenkomst of een belangrijke mijlpaal zoals een 12,5-jarig dienstjubileum.
  • U of uw klant ontvangt duidelijke informatie over wijzigingen die volgens de voor uw klant geldende CAO in de loonadministratie hebben plaatsgevonden.
  • U of uw klant kan gratis advies vragen over kleinere zaken, dus zonder dat die beruchte teller meteen begint te lopen. Dus schroomt u niet om contact op te nemen.

Gunstigere tarieven?

Als u de salarisadministratie voor meerdere werkgevers met meerdere werknemers wilt laten verzorgen zullen de tarieven hoogstwaarschijnlijk gunstiger uitvallen dan elders op deze website vermeld. Het tarief zal dan afhankelijk zijn van het aantal werkgevers en het aantal bijbehorende werknemers. Hiervoor kunt u het beste even contact opnemen.

Welk loonpakket ?

Salenzo maakt momenteel gebruik van het veel gebruikte Loonpro van RoosRoos Uitgevers.