Uw bedrijf groeit en u neemt voor het eerst personeel in dienst of u bent niet tevreden met uw huidige salarisadministrateur. In beide gevallen kan Salenzo u van dienst zijn!

Waarom zou u kiezen voor Salenzo?

  • U bepaalt zelf hoe u de gegevens aangeleverd wilt krijgen (digitaal of op papier) en daarmee bepaalt u ook hoeveel het u uiteindelijk gaat kosten. Daarbij weet u dus vooraf precies wat het u gaat kosten en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.
  • U communiceert continue met één en dezelfde persoon, dus u wordt rechtstreeks geholpen en niet van het spreekwoordelijke kastje naar de muur gestuurd. Mocht u nu denken: “Maar, hoe zit dat dan als die persoon bijvoorbeeld langdurig ziek is?” Ook daar is aan gedacht, want Salenzo heeft een samenwerkingsverband met een collega-administratiekantoor en nauwe contacten met meerdere administratiekantoren in de regio.
  • U ontvangt een herinnering voor zaken die uw personeel aangaan, zoals de afloopdatum van een tijdelijke arbeidsovereenkomst of een belangrijke mijlpaal zoals een 12,5-jarig dienstjubileum.
  • U ontvangt duidelijke informatie over wijzigingen die volgens de voor u geldende CAO in uw loonadministratie hebben plaatsgevonden.
  • U kunt gratis advies vragen over kleinere zaken, dus zonder dat die beruchte teller meteen begint te lopen. Dus schroomt u niet om contact op te nemen.

Huidige klantenbestand?

Mijn huidige klanten zijn werkzaam in de volgende branches: beveiliging, bloembinderij, camping, drogisterij, hotel & restaurant, kappersbedrijf, kleinmetaal, mode-accessoires en byoux, recherche- en incassobureau, speelgoedspeciaalzaak, sportdetailhandel, tankstation, tekstschrijver en vrije beroepen. Maar ook andere branches zijn natuurlijk van harte welkom (echter met uitzondering van de bouwsector want die vergt erg veel specialistische kennis).