U bent een startende ondernemer of u ben niet tevreden met uw huidige administrateur, administratiekantoor of accountantskantoor. In alle gevallen kan Salenzo u van dienst zijn! In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek wordt er samen bekeken wat uw wensen zijn, welke informatie u uit uw administratie wilt kunnen halen, wie welke werkzaamheden gaat verrichten en natuurlijk wat het u dan gaat kosten.

Waarom zou u kiezen voor Salenzo?

  • U weet vooraf precies wat het u gaat kosten en u komt dus achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan, want Salenzo werkt met een vast tarief per maand, kwartaal of opdracht.
  • U communiceert continue met één en dezelfde persoon, dus u wordt rechtstreeks geholpen en niet van het spreekwoordelijke kastje naar de muur gestuurd. Mocht u nu denken: “Maar, hoe zit dat dan als die persoon bijvoorbeeld langdurig ziek is?” Ook daar is aan gedacht, want Salenzo heeft een samenwerkingsverband met een collega-administratiekantoor en nauwe contacten met meerdere administratiekantoren in de regio.
  • U kunt gratis advies vragen over kleinere zaken, dus zonder dat die beruchte teller meteen begint te lopen. Dus schroomt u niet om contact op te nemen.

Welk administratiepakket?

Salenzo maakt momenteel onder andere gebruik van het vooruitstrevende Twinfield, de nummer 1 in online-administraties in Europa. Omdat Twinfield online is, is er slechts een internetaansluiting nodig om samen met u naar uw administratie te kijken. Mocht u er echter bezwaar tegen hebben dat uw administratie ergens in de wereld op een beveiligde server staat, dan is er altijd nog de mogelijkheid uw administratie te voeren in het gebruiksvriendelijke Informer.