Beste bezoeker,

Allereerst wil ik u heel hartelijk welkom heten op de website van Salenzo. Mijn naam is Geraldine Witteveen en ik woon en werk in Tubbergen.

Accountancy

Nadat ik mijn diploma HEAO-bedrijfseconomie in 1989 met succes heb afgerond ben ik gaan werken als assistent-accountant op een groot accountantskantoor in Almelo. Voor de kenners onder u: naast dit werk heb ik de NIvRA-opleiding eerste fase afgerond en, op één vak na, de NOVAA-opleiding AA met certificerende bevoegdheid. Tijdens deze leerzame jaren ben ik werkzaam geweest bij meerdere bedrijven en dus ook in meerdere branches. Maar ik heb er ook geleerd dat de manier van werken op een accountantskantoor niet bij mij hoort.

Bedrijfsleven

Daarom heb ik in 1995 de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt en stond ik opeens aan “de andere kant”. Het werd dan ook mijn uitdaging om de accountantskosten zo laag mogelijk te krijgen door hen een deel van de werkzaamheden uit handen te nemen en in eigen beheer uit te voeren. Een onderdeel van de accountantskosten waren de kosten voor het uitbesteden van de salarisadministratie. Dat moest ik toch ook zelf kunnen! En zo komt het dus dat ik sinds 2001 met veel plezier naast financiële administraties salarisadministraties ben gaan verzorgen.

Salenzo

En toen begon het te kriebelen. Die jarenlange ervaring in de accountancy en het bedrijfsleven hebben mij doen inzien waar de uitdagingen en de knelpunten in dit vakgebied liggen. Deze inzichten wil ik dan ook graag zelfstandig in de praktijk brengen en na enig aarzelen is op 1 juli 2010 Salenzo geboren. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik ook in 2010 het Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) behaald.

Ik wil u heel hartelijk bedanken dat ik mij aan u heb mogen voorstellen en ik hoop dat ik u in een persoonlijk gesprek beter mag leren kennen.

Met vriendelijke groet,

Geraldine